Zien we u op de Dag van de Sportaccommodaties 2018?

Details

 

Op donderdag 8 maart 2018 vindt in Expo Houten de zevende editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs Dag van de Sportaccommodaties. Uiteraard is TIG Akoestiek hier ook aanwezig. U vindt ons onder standnummer 2.013. Hier vertellen we u graag alles over de innovatieve producten die we u te bieden hebben, inclusief gedegen advies op maat van onze ervaren experts.

De beurs in het kort

Heeft u in uw werk te maken met ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Dan is dit dé beurs voor u. Elke gemeente en sporthaleigenaar wil graag dat de faciliteiten voor sport optimaal in orde zijn. Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u alles te weten hierover.

Nominatie voor onze innovatieve sporTIG® scheidingswand

Vol trots kunnen we melden dat TIG Akoestiek genomineerd is voor de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 met onze sporTIGâ scheidingswand. Dankzij deze neerlaatbare akoestische scheidingswand kunnen we ruimtes in binnensportaccommodaties eenvoudig scheiden. De wand is in de basis ontwikkeld voor toepassingen in sporthallen en –zalen. Daarnaast is hij ook geschikt voor zwembaden, kantines, multifunctionele ruimten en fabriekshallen.

De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de Dag van de Sportaccommodaties. Wij hopen dat we de prijs winnen en dat u daarvan getuige bent tijdens deze beurs!

Naar overzicht nieuwsberichten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2018-04-12T10:45:03+00:00