TIG Akoestiek wint Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018

Details

 

TIG Akoestiek heeft met de akoestische oplossing sporTIG® Scheidingswand de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 gewonnen. De jury maakte dit op 8 maart bekend tijdens de Dag van de Sportaccommodaties in Houten. TIG Akoestiek ontvangt een promotiepakket om haar innovatie breed te delen in het land. De Innovatieprijs Sportaccommodaties werd voor de tweede keer uitgereikt. Initiatiefnemers zijn Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC), Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en NOC*NSF.

Directeur/eigenaar Peter van der Velde van TIG Akoestiek is enorm trots op de gewonnen prijs: “De waardering vanuit de branche doet ons goed. Het is mooi om te zien dat anderen uit ons werkveld ook enthousiast zijn over de innovaties waar wij aan werken.”

Juryrapport

Volgens de jury viel de inzending van TIG Akoestiek op dankzij het feit dat het:

  • ARBO-technisch gezien een aanvulling is
  • in compartimenten toepasbaar is
  • een positief effect heeft op het algemeen geluidsniveau
  • voor meerdere doeleinden bruikbaar is
  • volop speelplezier oplevert

Over de Innovatieprijs

De Innovatieprijs Sportaccommodaties is dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Het evenement van BSNC, VSG en NOC*NSF  is bedoeld om nieuwe concepten in de sportsector stimuleren. Ook willen de drie organisaties de focus versterken op innovaties bij het bedrijfsleven, opdrachtgevers én gebruikers. Er waren zeven inzendingen voor de prijs. Het beoordelen van de inzendingen gebeurde aan de hand van de criteria in het reglement zoals originaliteit en creativiteit, de aanleiding voor de innovatie, praktische meerwaarde, promotie vakgebied en effectiviteit. En in hoeverre er sprake is van een concreet, gerealiseerd en duidelijk product, project of dienst.

Naar overzicht nieuwsberichten

Oplossingen op maat voor geluidsproblemen

Geluid reduceren en beheersen, dat is kortweg wat wij doen. Al decennia lang! Wij analyseren uw probleem en lossen het op. Geheel vrijblijvend wordt aan de hand van geluidsmetingen en berekeningen de geluidsoverlast in kaart gebracht en vertaald in een oplossing.

Meer over ons
2018-05-23T11:39:20+00:00