Baffles2018-05-23T11:38:05+00:00

Baffles

De akoestiek regelen in grote ruimtes met voldoende plafondhoogte? Dat kan met de geluidsabsorberende akoesTIG® Baffles! Via directe montage aan het plafond kunnen ze verticaal of zelfs horizontaal worden afgehangen. De akoestische werking stemmen we graag met u af voor uw situatie. Hierbij passen we het type absorptiemateriaal, de grootte, de dikte, de vorm en het aantal aan, afhankelijk van uw wensen.

Meest efficiënte geluidsdemping

Het patroon en de afhanghoogte van de akoesTIG® Baffles bepalen wij graag voor u. Zo garanderen we de meest efficiënte oplossing voor de akoestiek in uw ruimte. Hoe de geluidsdemping eruitziet, is aan u. De randen van de akoesTIG® Baffles kunnen we afwerken met een 3- of 4-zijdig kader, maar ook zonder kader voor een minimalistische uitstraling.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met Baffles

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons