Geluidsisolerende deuren2018-11-07T12:43:05+00:00

Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende (loop)deuren worden niet alleen bij industriële panden toegepast, maar krijgen steeds vaker geluidsreducerende functie bij zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, laboratoria en bij overige locaties waar geluidsarme omgeving belangrijk is. Voor rust en om privacyredenen. Om een optimaal resultaat te garanderen wordt ook gekeken naar de directe omgeving waarin de deur geplaatst wordt. De omringende materialen moeten in evenwicht zijn met de kwaliteitseisen die de deur gesteld worden. Zo wordt er een goede balans gezocht met een optimaal resultaat voor een minimale investering.

Door een analyse te maken van de bouwkundige situatie waarin de deur(en) worden geplaatst, adviseren wij u een op maat gemaakte oplossing.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met geluidsisolerende deuren

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons