Plafonds2018-04-12T10:40:18+00:00

Plafonds

Wilt u akoestische demping realiseren gecombineerd met een hoge stootvastheid? Daarvoor hebben wij het geluidsabsorberende akoesTIG® Super G plafondsysteem ontwikkeld. We kunnen het systeem zowel direct tegen een bestaande bouwkundige plafond als zwevend monteren. Daardoor is het zowel voor renovatie als nieuwbouw geschikt.

Hoge densiteit

De geluidsabsorberende plafondpanelen zijn geproduceerd uit een minerale wol met een hoge densiteit en afgewerkt met een sterk glasvezelweefsel.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met plafonds

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons