Eilanden2018-04-12T10:30:33+00:00

Eilanden

De akoestiek in een ruimte regelen op een subtiele en stijlvolle manier? Dat kan met de geluidsabsorberede akoesTIG® Eilanden! Ze zijn leverbaar in een aantal standaardvormen zoals rechthoekig, vierkant en rond. Daarnaast zijn ook creatieve alternatieve vormen mogelijk. Voorzie de ruimte van een extra dimensie door verschillende kleuren of bedrukkingen toe te passen!

Akoestiek combineren met verlichting

De plafondeilanden kunnen zowel direct als zwevend in een ruimte hangen. We hebben ze zo ontworpen dat de eilanden in meerdere lagen en onder verschillende hoeken toegepast kunnen worden. Als u wilt, kunnen we zelfs verlichtingsarmaturen in de elementen verwerken. De randen rondom hebben standaard geen profielen waardoor ze een pure en minimalistische uitstraling hebben. We kunnen de randen voorzien van meerdere types randprofielen in kleur. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met eilanden

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons