Specials2018-04-12T10:41:28+00:00

Specials

Aangezien Teensma Innovatieve Geluidsbeheersing voor ieder project de meest effectieve oplossing tracht te ontwerpen, zijn er in de loop van de jaren talloze oplossingsvarianten ontwikkeld die niet onder de meer gebruikelijke producttypen te vatten zijn.

Voor bijvoorbeeld luchtgekoelde condensors (koelmachines) is een omkasting ontwikkeld met hoge geluiddempende eigenschappen, geschikt voor grote luchtdebieten en minimale luchtweerstand.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met specials

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons