Geluiddempende ventilatieroosters2018-04-12T10:32:06+00:00

Geluiddempende ventilatieroosters

Geluiddempende ventilatieroosters worden vooral aan of in de gevel bevestigd. Naast standaard ventilatieroosters met een uitstekende geluidwerende werking, leveren wij ook strak vormgegeven roestvrijstalen of aluminium ventilatieroosters. Functionaliteit en akoestiek kan zodoende met elkaar worden gecombineerd. Specifiek voor laagfrequent geluid zoals aggregaten en airco-units is een geheel nieuw dempingssysteem ontwikkeld in de vorm van een VGDR 380 geluiddempend rooster.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met geluiddempende ventilatieroosters

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons