VGDR-3802018-11-07T12:45:23+00:00

VGDR-380

Vlaggenschip van de collectie geluiddempende ventilatieroosters is het type VGDR-380, die zich kenmerkt door een zeer goede demping bij met name de lage frequenties, gecombineerd met een bijzonder compacte inbouw. Mede om deze redenen is het type VGDR-380 zeer geschikt geluiddemper bij airco’s, aggregaten, e.d. Gezien het innovatieve ontwerp en het vernieuwende karakter van het geluiddempende rooster VGDR-380 is een octrooi verkregen.

Alle producten

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn:

Recente projecten met VGDR-380

Innoverende akoestische producten, multifunctioneel inzetbaar

TIG Akoestiek levert en monteert een breed scala aan geluidsabsorberende en – reducerende producten. Zo kunnen wij een prettige akoestiek garanderen. Per situatie bekijken we welke materialen het beste passen bij uw doelstellingen.

Mede door innoverende vraagstukken en uitdagingen hebben wij producten ontwikkeld die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Advies geluidsabsorberende en geluidsreducerende producten
U wilt een onafhankelijk geluidsadvies waarin uw geluidsprobleem wordt vertaald in een technische oplossing? Ook daarvoor kunt u TIG Akoestiek inschakelen. Wij voeren nagalmtijd- en achtergrondgeluidsniveaumetingen uit. Daarbij maken we akoestische berekeningen en krijgt u een duidelijk, overzichtelijk en technisch toepasbare rapportage van ons.

Meer over ons